Timmerwerk

Timmerwerken is een breed begrip, en daar staan wij ook voor. U kunt bij ons terecht van het vervangen van een kastplankje tot aan een opbouw op uw woning. Alles wat met de bouw van uw huis te maken heeft kunnen wij voor u realiseren.

Onderhoud in en rondom uw woning

Heeft uw woning vast onderhoud nodig? Denk hierbij aan het vervangen van een kapotte gevelsteen het repareren/vervangen van uw voegwerk of andere aanpassingen aan uw gevel ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Plaatsen van kozijnen

Wij plaatsen voor u kozijnen op maat gemaakt in hout, kunstof en aluminium.
Onze houten en kunstof kozijnen kunnen wij geheel aanpassen aan de bestaande situatie van uw huis of pand.

Het hangen van ramen en deuren

Voor het vervangen van ramen en deuren bent u bij ons aan het juiste adres.
Wilt u een standaard deur of een deur geheel naar uw eigen ontwerp? Dat kan bij ons allemaal.
Wij passen het graag voor u aan.

Houtrot

Doordat wij gecertificeerd zijn in houtrot is het voor ons geen probleem als u houtrot heeft aan uw kozijnen, ramen en deuren. Wij helpen u graag verder om alles weer vakkundig houtrotvrij te maken, zodat u er niks meer van terug ziet.

Badkamers en toiletten

Door onze brede relatie en goede samenwerking met onderaannemers helpen wij u graag met het vervangen van uw badkamer of toilet. Uiteraard kunt u voor advies ook altijd bij ons terecht.

Inbouwkasten

Heeft u te weinig opberg ruimte? Wij willen graag met u meedenken over optie’s om uw opbergruimte zo praktische mogelijk te maken en geheel naar uw wensen aan te passen en op maat te maken.

Plafonds en wanden

Voor het creëren van extra ruimtes of het vervangen of aanpassen van uw plafond kunnen wij u altijd verder helpen.